Chili poblano |
Chokolade |
Jeg begyndte min uddannelse på Center for mad og gastronomi på
Aarhus Tech januar 2016.
Jeg valgte Gastronom, fordi jeg syntes, at det var meget
interessant og spændende at lave mad.
Nogle siger, at min mad er velsmagende. Jeg har altid ment,
det er fordi, jeg laver den med kærlighed.
Jeg nyder at lave mad til min familie og mine venner. Måske
er det, fordi jeg husker, fra da jeg var lille, at jeg hjalp min mor med at
lave mad, og det er en varm erindring.
Nu har jeg denne mulighed for at lære den rigtige måde at
forberede mad på og til at blande mine rødder med de danske rødder. Jeg håber,
at fusionen vil give nye og spændende retter.
Jeg har startet denne blog eller port folio, fordi jeg skal
bruge den, som dokumentation for min undervisning. Jeg skal bruge den til
eksamen og jeg kan bruge den som en påmindelse på hvad vi har lavet både i
køkkenet, men især også i teori.
Efter undervisningen skal jeg skrive på min blog. Det kan alene
blot være besvarelse af de tre følgende spørgsmål:
- Hvad var godt i undervisningen
- Hvad var udfordrende
- Hvad husker jeg særligt ved gennemgangen / fremgangsmetoden.
Jeg kan vedhæfte billeder når fra jeg var i køkkenet. Skrive kommentarer
til billederne og dokumentere med billeder både processen i tilberedning af retten
men også af det endelige resultat.
Dette er en obligatorisk del af undervisningen her på skolen.
Lucky Club Live: What Makes it Unique? - LuckyClub
SvarSletThis is the lucky club luckyclub casino games market in Singapore. The casino is a bit old but they have made a name for themselves. The game is quite easy to play