Sider

Ernæringsrigtig buffetåbning 040416

Vi arbejder i gruppe af 4 for at tilberede ernærings buffet. Vores målgruppe er unge fra Gymnasium og vi vil gerne tilbyde sund og god mad til ungerne.

Vi skal finde opskrifter der egner sig til buffet og er ernæringsrigtige. Der skal være 5 – 6 retter blandet kolde og lune, brød, grønt og evt. noget sødt. Varier farve, konsistens, smag og tilberedning. Undgå madspild. Råvarerne skal være i sæson. Der skal anvendes min. tre forskellige tilberedningsmetoder.

  • Vi skal lave en menuplan, samt skilte til retterne. ¨
  • Vi skal lave reklame/løbesedler som omdeles inden buffetåbningen.
  • Vi skal lave varebestilling som afleveres til lære.
  • Vi skal lave en arbejdsplan for dagen med anførte tidspunkter samt hvem der har ansvaret for hvad. Maden serveres kl. 11.30 i kantinen.
  • Husk egenkontrol på dagen.
  • Opskrifterne sættes ind i Win Food så beregningen pr. 100 gram skrives på skiltet til retten.

Vores menu er Kartoffelsuppe med porrer og bacon, Lakseroulade med røget laks, frikadeller med pastinak, pastasalat med pesto, forårsalat og rødbede muffins med mørk chokolade.










Jeg laver kartoffelsuppe med porrer og bacon og den er god!

  1. Der er vores første buffetåbning og det er en rigtig god oplevelse. Jeg synes, at det er en god opgave.
  2. Når vi kommer i kantinen, der er andre hold, som har lavet også mad, så vi har konkurrence. Vi er på 3. sal, så vi skal bruge vågen for at flytte mad. Det er lidt træls. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar