Vi arbejder 2 dage med smørrebrød. Den første dag bruger vi
til at koge eller tilbereder alle de ingredienser for at fremstilles smørbrød
til næste dag, fordi vi de skal sales i kantinen.
Vi skal fremstiller Oksebryst med pickles og peberrod,
dyrlægens natmad med sky og løg, gravad laks med hjemmelavet rævesauce, stegte
sild i lage m. karrysalat, fiskefilet med hjemmerørt remoulade, kartoffelmad
med tomat og bacon, flæskesteg med rødkål, roastbeef m. stege løg, surt og
remoulade.
Min grupper tilbereder steget sild og gravad laks. Den
første dag laver vi rævesauce, vi steges og marineres sild, karrysalt,
mayonnaise og surbrødsdej.
Den anden dag bager vi brød, skæres laks og fremstilles
smørbrød. Smørbrød skal være klar 11:20, fordi vi skal sale i kantine.
- Det er rigtig opgave at lave smørbrød. Det er helt ny til mig, fordi jeg viser ikke så meget om smørbrød, så der er meget spændende.
- Vi spilder tid fordi vi arbejde i gruppe og vi tilbereder ingredienser hurtigt så i har tid. Det er lidt kedeligt.
- Smørrebrød er meget dansk tradition og vi skal vise hvilke ingredienser bruge til hver smørrebrød. Det er meget interessant.
Gravad laks med hjemmelavet rævesauce |
Stegte sild i lage m. karrysalat |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar