Sider

Bagedage 06.06.16

Vi har to dage for at bage forskellige slags af brød.

Dag 1

  • Kort oplæg om meltyper, bageteknik og lang og kortttidshævning
  • Ælteteknik i praksis – glutentest
  • Grupper af 2 pers. Dannes
  • Alle ælter et brød – lader det hæve i kurv og bager evnt. I gryde
  • Surdejs rugbrød sættes i gang, rugmel males på stenkværn-pakkes væk til næste ag
  • Ølandshvede el. spelte brød sættes i gang til langtidshævning
  • Ciabattabrød (biga/fordej) laves til dagen efter
  • Poilainebrød sættes i gang
  • Butterdej - croissanter
  • Rugkiks bages

Dag 2
  • Bagning af langstidshvæde brød:

  1. Ciabatta med fordej
  2. Ølandshvedebrød
  3. Poilaine brød

  • Rugbrød blandes og bages færdig
  • 3 timers hvedebrød fremstilles
  • Fletbrød eller sadwichbrød sættes i gang og bages
  • Multidej til boller, burgerboller eller kringle
  • Extra: croissanter













Ingen kommentarer:

Send en kommentar