Vi har to dage for at bage forskellige slags af brød.
Dag 1
- Kort oplæg om meltyper, bageteknik og lang og kortttidshævning
- Ælteteknik i praksis – glutentest
- Grupper af 2 pers. Dannes
- Alle ælter et brød – lader det hæve i kurv og bager evnt. I gryde
- Surdejs rugbrød sættes i gang, rugmel males på stenkværn-pakkes væk til næste ag
- Ølandshvede el. spelte brød sættes i gang til langtidshævning
- Ciabattabrød (biga/fordej) laves til dagen efter
- Poilainebrød sættes i gang
- Butterdej - croissanter
- Rugkiks bages
Dag 2
- Bagning af langstidshvæde brød:
- Ciabatta med fordej
- Ølandshvedebrød
- Poilaine brød
- Rugbrød blandes og bages færdig
- 3 timers hvedebrød fremstilles
- Fletbrød eller sadwichbrød sættes i gang og bages
- Multidej til boller, burgerboller eller kringle
- Extra: croissanter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar