Sider

Solo opgave 08.06.16

  • Stegt svinekotelet m. ben, Sauce Robert og valgfri garniture og kartoffel
  • Dampet kylligebryst a la Poularde Edward VII med årstidens grønt
  • Pocheret laks med sauce hollandaise, hvide kartofler og årstidens grønt

Vi skal arbejde alene, og fremstille en ret på tid, der serveres på tallerkner til fremlæggelse for læreren på et fastlagt tidspunkt.

  • Vi skal tænke på følgende:
  • Vi har 2 timer til retten
  • Vi må kun bruge grøntsagerne på torvevognen

Så som:
Gulerod, forsk. Svampe, div. Løg, porer, persille, hvidløg, rosmarin og timian
Asparges 105 g., rabarber 100 g., forårsløg 1 bdt., blomkål ¼, tomat 100 g. og broccoli og spinat.
Div. kartofler, perlebyg og ris.
Vogn med friske krydderurter og forskellige løg står til rådighed for alle.
  • Der skal være tre tilberedningsmetoder
  • Vi må bruge mejerivarerne i køleskabet, floøde, smør, div. Æg, mælk
  • Vi må bruge krydderier som du har lyst.
  • Tallerkenen skal være varm
Svinekotelet med Robert sauce

Dampet kyllingbryst med karrysauce

Pocheret laks med hollandaise sauce 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar