- Stegt svinekotelet m. ben, Sauce Robert og valgfri garniture og kartoffel
- Dampet kylligebryst a la Poularde Edward VII med årstidens grønt
- Pocheret laks med sauce hollandaise, hvide kartofler og årstidens grønt
Vi skal arbejde alene, og fremstille en ret på tid, der
serveres på tallerkner til fremlæggelse for læreren på et fastlagt tidspunkt.
- Vi skal tænke på følgende:
- Vi har 2 timer til retten
- Vi må kun bruge grøntsagerne på torvevognen
Så som:
Gulerod, forsk. Svampe, div. Løg, porer, persille, hvidløg,
rosmarin og timian
Asparges 105 g., rabarber 100 g., forårsløg 1 bdt., blomkål ¼,
tomat 100 g. og broccoli og spinat.
Div. kartofler, perlebyg og ris.
Vogn med friske krydderurter og forskellige løg står til
rådighed for alle.
- Der skal være tre tilberedningsmetoder
- Vi må bruge mejerivarerne i køleskabet, floøde, smør, div. Æg, mælk
- Vi må bruge krydderier som du har lyst.
- Tallerkenen skal være varm
Svinekotelet med Robert sauce |
Dampet kyllingbryst med karrysauce |
Pocheret laks med hollandaise sauce |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar