Sider

Udskær kylling - varme retter, suppe og klar suppe 06.04.16


I dag skal udskære kylling. Jeg finder en link, hvor beskriver processen. Du kan følger link og jeg oplæg billeder af det. http://fjordrejen.dk/?p=989
  
Klar til udskæring

Spred lår lidt ud fra kylling og skær i skindet

Skær forsigtigt her

Bræk bagud så led bliver synligt

Skær mellem lår og resten af kyllingen

Her og så den anden side

2stk over/underlår

Skær bryst+vinge af skroget – følg ben brystkasse

Følg formen stille og roligt – mærk med fingrene

Skær i vingeled og frigør brystet


Det er de første 4 dele


Vi udskærer kylling og bruger kødstykker for at tilberede forskellige retter, som unghanelår med timian og rosmarinstegte rodfrugter, kyllingefilet med mozzarella og svamperisitto, kylling med svampe og klar suppe.  Vi arbejder i gruppe af 4. Min gruppe laver vi kylling med svampe.




  1. Opskriften er ikke så svært, men vi er skuffer med resultatet. Vi får ikke så mange svampe, så vi skal bruge tørre svampe. De har ikke smage.
  2. Jeg synes, at udskære af kylling er meget interessent. Vi skal gøre forsigtigt, fordi kniv er skarp.
  3. Nogle gange får vi ikke alt de ingredienser for at lave mad. Vi mister tid med det, fordi vi skal gå flere gange til kælder til at hente varer. 







Ingen kommentarer:

Send en kommentar