I dag skal udskære kylling. Jeg finder en link, hvor beskriver processen. Du kan følger link og jeg oplæg billeder af det. http://fjordrejen.dk/?p=989
Klar til udskæring
Spred lår lidt ud fra kylling og skær i skindet
Skær forsigtigt her
Bræk bagud så led bliver synligt
Skær mellem lår og resten af kyllingen
Her og så den anden side
2stk over/underlår
Skær bryst+vinge af skroget – følg ben brystkasse
Følg formen stille og roligt – mærk med fingrene
Skær i vingeled og frigør brystet
Det er de første 4 dele
Vi udskærer kylling og bruger kødstykker for at tilberede
forskellige retter, som unghanelår med timian og rosmarinstegte rodfrugter, kyllingefilet
med mozzarella og svamperisitto, kylling med svampe og klar suppe. Vi arbejder i gruppe af 4. Min gruppe laver vi
kylling med svampe.
- Opskriften er ikke så svært, men vi er skuffer med resultatet. Vi får ikke så mange svampe, så vi skal bruge tørre svampe. De har ikke smage.
- Jeg synes, at udskære af kylling er meget interessent. Vi skal gøre forsigtigt, fordi kniv er skarp.
- Nogle gange får vi ikke alt de ingredienser for at lave mad. Vi mister tid med det, fordi vi skal gå flere gange til kælder til at hente varer.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar