Vi arbejder i gruppe for at planlægning vores restaurant
åbning. Vi vælger koncept af kulturmix fordi i gruppen er vi fra forskellige
lande. Vi synes, det bliver meget spændende laver den ret er typisk y vores
lande.
Vi vælger til hovedret Adana kebab med bulgur ris, grillet
tomat, aubergine, peberfrugt, humus og tzatziki og til dessert Flan med rabarberkompot.
- Vi skal lave en menuplan, samt skilte til retterne.
- Vi skal lave reklame/løbesedler som omdeles inden restaurant åbningen.
- Vi skal lave varebestilling som afleveres til lære.
- Vi skal lave en arbejdsplan for dagen med anførte tidspunkter samt hvem der har ansvaret for hvad. Maden serveres kl. 11.30 i kantinen.
- Husk egenkontrol på dagen.
Vi er kun 3 i gruppen. Vi har en dårlig oplevelse, fordi en
af vores gruppe komme ikke til åbning. Det er meget træls, fordi han skal tage
med ham krydderi til kebab, så vi har det lidt svært, men de andre Kammarater hjælper os. Det er så godt af dem.
- Vi sælger alle vores kuverter, så det er så flot. Vi arbejder hurtigt, men det er så tilfredsstillende. Det er sjovt, at vi kan finde at Italien og Mexico har en fælles dessert. Det er flan, derfor bruger vi, som dessert.
- Vi griller kebab og det er lidt svært at holde kødet varmt, så vi skal bruger ovnen og kødet bliver lidt tørt.
- Vi lærer at vi skal være afhængig af andre. Den mand lover at komme, men han gør det. Når man arbejde i gruppe, skal man respektere sine Kammarater og have ansvar.
Adana kebab |
Flan |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar