Sider

Franske klassiske desserter 05.04.16

Vi laver de klassiske franske desserter. Det er meget spændende opgave, fordi de er nogle klassiker i hele verden.

Vi kan vælge med Profiterolles, Macarons, Creme Brulé, Mocca Eclairs og Citrotærte.
Jeg vælger mellem Profiterolles og Mocca eclairs, fordi de bruger den samme slag af dej.
Vi har nogle fejl med dej, så vi skal lave gentage 3 gange dejen. Den første gang, tilsætter vi meget vand til dejen, så det er et kaos, så vi skal start igen.


Creme Brule





Den anden gang, dejen udseender meget fint, men når vi begynder at bage profiterolles og eclairs. Det er så dårligt, fordi dejen har meget smør også den hæver ikke. Vi er lidt skuffet. Jeg stater igen med dejen og jeg laver nogle smarte og smukke profiterolles og eclairs. Jeg er så stolt for mine profiterolles. 

Jeg laver også Creme brule. Den er en af min yderliste dessert, så jeg vil lave den. Det er meget nemt at lave Creme brule, men si skal passe på varme i ovnen. Den smager så god.

De er mine profiterolles 
Profiterolles
  1. Jeg kan gode lide at lave desserter, men det stresser mig lidt, fordi jeg skal passe på udseende. Hvis du har en fejl med opskrifter, der er ikke nogle muligheder for at udbedre dem. 
  2. De fejl har vi med opskriften, er det, fordi vi læser korrekt hvor meget vand skal vi bruge. Det er ærgerligt, fordi vi arbejder i gruppe, der er nogen de har ikke interesseret i klasse og de kigger kun på telefon.
  3. Det er den første gang laver jeg den dej, hvor vi skal varme vand og derefter tilsætter mel og smør. Dejen skal ikke være så varm, når vi tilsætter æggene. Vi skal vise opmærksomhed på tiden.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar